Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Έλεος δηλαδή εκεί κάτω.

         Παιδιά δεν εξηγείται αλλιώς.Πριν καν προλάβω να διαβάσω την είδηση και μόνο από τον τίτλο ήξερα που είχε συμβεί το κακό.Μετά τις 3 περιπτώσεις σεξουαλικής κακοποίησης που είδαν το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες έρχεται τώρα και αυτή.Χαρείτε ομορφιές.

         22χρονη(!!!!!!!!!!!!!!), που υπηρετούσε ως αναπληρώτρια σε σχολείο στα Χανιά, με το πρόσχημα των ιδιαίτερων μαθημάτων φέρεται ότι προσέγγιζε μαθητές μέσω Facebook με σκοπό την ερωτική συνεύρεση μαζί τους.Την δίωξη της ξεκίνησε μητέρα 15χρονου που υπέπεσε στην αντίληψη της το γεγονός.Ο γιός της μάλιστα θύμωσε γιατί λέει είναι ερωτευμένος μαζί της...Ε,βέβαια πως να μην είναι..Έκανε έρωτα με μια μεγαλύτερη του στην ηλικία των 15,τον ρούφηξε καλά καλά η "δασκάλα" και δεν θα κολλούσε μαζί της;Άσχετο αν η βαθμολογία του πήγαινε από το κακό στο χειρότερο;Θα πει κάποιος σιγά την σεξουαλική κακοποίση.Ίσα-ίσα που ξέβγαλε το παιδί στο θέμα του έρωτα και τον ενηλικίωσε.Μόνο που το παιδί σε αυτή την ηλικία είναι ακόμα πολύ εύπλαστο.Νομίζει κανένας ότι θα σκέφτεται τώρα τα μαθημάτα του;Για κάποιο λόγο υπάρχει η νομοθεσία.Σαν ανήλικοι νομίζουμε ότι τα ξέραμε όλα.Αλλά η αλήθεια δεν είναι αυτή.Ωραία να τα λές στους φίλους σου και να διηγείσαι τις περιπέτειες σου με την δασκάλα του έρωτα αλλά δεν θα πρέπει να παραμελείς και την δουλειά σου δηλαδή το σχολείο.

       Αυτή λέει είναι εμφανίσιμη...Καταλάβα.Όταν χρησιμοποείται αυτό ο όρος σημαίνει μπάζο.Δεν έχετε παρά να κοιτάξετε μια αγγελία από γραφείο συνοικεσίων.Εμφανίσιμη,κοινωνική,δραστήρια, με μεγάλη περιουσία ζητεί κύριο έως.....Η υπόθεση είναι απλή.Η 22χρονη δεν μπορούσε να βρεί ούτε πακιστανό να την γαμήσει τέτοιο μπάζο που ήταν και την έπεφτε στους άβγαλτους νέους.Στα αρχεία της βρέθηκαν φωτογραφίες που την δείχνουν δίπλα σε αγόρια από 10-15 ετών.Σου λέει τώρα αυτή..Δεν έχουν δει γυναίκα από κοντά,θα τους πάρω και το γαριδάκι στο στόμα θα τρελλαθούν.Θα δουν χαρά τα σκέλια μου.Μωρή μαλάκω έχεις καταλάβει τι κακό έκανες;Σε τοποθέτησε η πολιτεία να διαπαιδαγωγείς τα παιδιά και εσύ τα βίαζες;Αίμα και άμμος και για σένα.Να πας να κάνεις παρέα με τους άλλους υπανθρώπους και συντοπίτες σου.

1 σχόλιο:

  1. δεν υπάρχουνε εκεί κάτω... άσε που δεν μπορώ να πιστέψω ότι αν μια γυναίκα θέλει να μαμηθεί δεν μπορεί... απλά ήταν ανώμαλη... μάλλον έχει ακόμη βάθος το βαρελι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή