Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Αντρίδια του χείριστου είδους


              Νέα περίπτωση ατόμου που ασελγούσε πάνω σε ανήλικα παιδιά –κορίτσια αυτή τη φορά- στην Κρήτη ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η ΕΛ.ΑΣ. μετά από μακρά παρακολούθηση, αποτέλεσμα καταγγελίας δύο ανηλίκων, και με συντονισμένες ενέργειες συνέλαβε προπονητή στίβου, ηλικίας περίπου 50 ετών, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε πάνω σε ανήλικα κορίτσια.Ο γαμώσπιτος   εργαζόταν παλαιότερα στην ΕΑΡ αλλά το τελευταίο διάστημα διατηρούσε δικό του γυμναστήριο σύμφωνα με διάφορες πηγές.
             Όταν τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί λέγεται ότι πήγε να αυτοκτονήσει αρπάζοντας ένα μαχαίρι από την κουζίνα και καταφέρνοντας επιπόλαια τραύματα στο λαιμό και στην κοιλιά του.  Ούτε αυτό δεν κατάφερε να κάνει καλά ο μπάσταρδος και να μας απαλλάξει από την  παρουσία του.Αλλά εκεί στην φυλακή θα περάσει καλά.Α , ξέχασα ρε παιδιά.Σύμφωνα με τα τελευταία νέα όσοι καταδικάζονται μέχρι 10 χρόνια θα βγαίνουν έξω για την αποσυμφόρηση των φυλακών.
              Από που να πρωτοξεκινήσω;Τι να πεις που δεν έχει ήδη ειπωθεί;Τέτοια ζώα να κυκλοφορούν ελεύθερα;Να παραδίνουν οι γονείς τα παιδιά τους για μόρφωση και γυμναστική και να έχουμε τέτοια ειδεχθή κρούσματα; Να μεγαλώνεις τα παιδιά σου με αγάπη,στοργή και φροντίδα,να τα προστατεύεις από ότι μπορεί κάποιος να φανταστεί και να έρχεται ένας γαμημένος ανώμαλος να βιάζει την ψυχή τους και το σώμα τους για πάντα; Σε τι κοινωνία μεγαλώνουμε τα παιδιά μας;Αν μου συνέβαινε κάτι τέτοιο –ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω- μάρτυς μου ο Θεός,θα τον δολοφονούσα μέσα στο δικαστήριο τον πουτάνας γιό.
          Αλλά βρίσκουν και τα κάνουν.Υπάρχει πλήρης ασυδοσία και ανομία σε όλα τα πράγματα σε αυτόν τον τόπο.Μετά την υπόθεση Σειραγάκη έρχεται τώρα και αυτό να συγκλονίσει την Κρήτη και γενικότερα το πανελλήνιο.Θάνατος σε όλα αυτά τα ζώα που προσβάλλουν το ανθρώπινο είδος.Τι είδους ανωμαλία είναι να πηγαίνεις να βιάζεις ανήλικα κορίτσια;Έχεις για πέος ένα γαριδάκι και σε κοροιδεύουν οι γκόμενες;Δεν σου σηκώνεται με τίποτα ακόμα και αν η Pamela Anderson είναι δίπλα σου;Κάνε μας μια χάρη και πήγαινε αυτόκτονα.Δεν σου φταίνε σε τίποτα τα μικρά παιδιά.Τα στιγμάτισες για πάντα ρε καριόλη.Πήγαινε ψόφα τώρα.


ΥΓ.Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις σήμερα διαβάζω ότι τελικά υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο. Σκατά στον τάφο του.

1 σχόλιο:

  1. όχι ρε πούστη...κρίμα...τόσο εύκολα...έπρεπε να μείνει να τον γαμάνε στη φυλακή όλη του τη ζωή...
    μα τί στο διάολο γίνεται εκεί στην Κρήτη???
    κρίμα γιατί το λατρεύω...
    εγώ δεν θα τον σκότωνα στο δικαστήριο...όχι βέεεεβαια... θα τον απήγαγα και θα του έκοβα ένα κομματάκι την ημέρα...
    στην κόλαση και ακόμη πιο πέρα να πας σιχαμερόι αντρίδιο...
    αλλά, έπρεπε να τους εντόπιζαν έγκαιρα, όχι αφού γίνει το κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή