Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Εύγε γελοίοι....


Σύμφωνα με τα τελευταία νέα ετοιμάζεται τροπολογία για την αποσυμφόρηση των φυλακών.Για άλλη μια φορά οι κυβερνώντες έπραξαν νέο ατόπημα.Τι είναι ρε γελοίοι οι φυλακές;Κανένα λεωφορείο για να κάνεις αποσυμφόρηση; Εκεί ως επί το πλείστον κρατούνται άτομα επικίνδυνα για την δημόσια ασφάλεια. Άτομα που έχουν διαπράξει δολοφονίες,ληστείες και άλλα κακουργήματα.Το νομοσχέδιο αναφέρει  ότι θα αποφυλακίζονται κρατούμενοι με ποινή ακόμη και ως 10χρόνια, συμπεριλαμβανομένης και της κάθειρξης. Δηλαδή σκότωσες κάποιον και έφαγες 10 χρόνια; Κανένα απολύτως πρόβλημα.Είναι εδώ οι εθνοσωτήρες μας.Μπήκες μέσα σε σπίτι ηλικιωμένου και τον κατέκλεψες αφού πρώτα τον χτύπησες;Μην φοβάσαι.Και για σένα προέβλεψε ο νόμος να βγείς για να συνεχίσεις το θεάρεστο έργο σου.
            Δεν χρειάζεται να πάμε μακρυά.Πριν από χρόνια πέθανε ένας ξάδερφος μου σε τροχαίο αφού αυτός που προκάλεσε το τροχαίο και τον θάνατό του οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών έχοντας πάρει άδεια από τις φυλακές για λίγες μέρες.Αυτός δηλαδή σε λίγο θα κυκλοφορεί ελεύθερος.Για ποιά δικαιοσύνη μιλάμε τελικά; Τι μπορεί να πει κανένας πλέον στην μάνα του;Ο δολοφόνος θα κυκλοφορεί ελεύεθρος επειδή του μαλάκα του υπουργού του κατέβηκε να αποσυμφορήσει τις φυλακές.Χτίσε και άλλες ρε βλάκα. Μην βγάζεις έξω τους υπάρχοντες.Για κάποιο λόγο είναι  μέσα όλοι αυτοί.
            Αλλά μην νομίζετε ότι δεν υπάρχει σχέδιο. Από τις ευεργετικές διατάξεις εξαιρούνται οι υποθέσεις τρομοκρατίας, φοροδιαφυγής, καταχραστές Δημοσίου και άλλες, που ρυθμίζονται με ειδικούς νόμους. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ; Μπορείτε να σκοτώσετε κάποιον,να μπουκάρετε σπίτι του να τον κλέψετε και να βγείτε έξω.Αλλά προς Θεού  μην χρωστάτε στο Δημόσιο.Αυτό προφανώς είναι χειρότερο έγκλημα. Η ανθρώπινη ζωή έχει μικρότερη σημασία.Οι κυβερνώντες δεν την μετράνε.Ας κάνετε ότι θέλετε αλλά μην χρωστάτε.
          Οι κρατούμενοι αυτή την στιγμή είναι 12.200 από τους οποίους οι 7.000 αλλοδαποί. Από αυτούς οι 4.400 έχουν καταδικαστεί για υποθέσεις ναρκωτικών. Την ίδια στιγμή η χωρητικότητα των φυλακών είναι 9.700 θέσεις. Ομορφιές δηλαδή.Περισσότερα εδώ.

1 σχόλιο:

  1. εντάααξει... η εγκληματικότητα τώρα θα γαμηθεί... προδότες πολιτικοί σιχαμένα καθάρματα... εδώ είναι έξω οι βουλευτές, οι εγκληματίες θα μείνουν μέσα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή