Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Δολοφονίας συνέχεια.

       Για την αποτρόπαιη δολοφονία στην Ξάνθη της Ζωής όλοι θα διαβάσατε.Όλα τα κανάλια έπαιξαν εκτενή ρεπορτάζ μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.Ίσως αυτό να ήταν ότι χειρότερο για το θύμα μιας και βιάστηκε και σκοτώθηκε για δεύτερη φορά.Αυτή την φορά όμως από τα αδηφάγα κοράκια της τηλεόρασης και της ανάγκης για νούμερα.Δεν ξέρω πως κατάφερε η οικογένεια της να ανταπεξέλθει από όλο αυτό τον ορυμαγδό και τον πακτωλό των λεπτομερειών της δολοφονίας.Ο Θεός ας τους δίνει κουράγιο.
        Δεν θα γράψω τίποτα για το τέρας αυτό που σκότωσε την άτυχη Ζωή.Τα έγραψε εξάλλου πολύ ωραία και ο αδερφός μου Γιάννης εδώ.Οι υπαίτιοι είναι πολλοί και η αναπαραγωγή της είδησης και μάλιστα σε τέτοια κλίμακα απίστευτα απαράδεκτη.Και εκεί που νόμιζες ότι όλα τελείωσαν έρχεται αυτή η καριόλα και σε αποτελειώνει με αυτό.Γαμώ την καταδίκη μου ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ;
       Να δίνεται βήμα σε αυτόν τον υπάνθρωπο;Σε αυτό το απόβρασμα,το κατακάθι της κονωνίας;Πότε θα επέμβει το ΕΣΡ;Τι να πεις για την Στεφανίδου;Το ξέραμε ότι είναι μια κατίνα αλλά αυτό πλέον ξεπερνάει τα όρια.Δίνοντας βήμα σε αυτόν τον μπάσταρδο -και είναι και γυναίκα- προσβάλλει βάναυσα όχι μόνο την μνήμη της Ζωής και της οικογένειας της, αλλά και όλο τον πολιτισμό μας.Η ξεφτίλα σε όλο το μεγαλείο της.Δεν υπάρχει κανένας να την συλλάβει;
      Απαιτώ άμεσα πρόστιμο παραδειγματικό 50.000.000 € τουλάχιστον στο κανάλι, 10.000.000 € σε αυτήν προσωπικά και άμεση αποπομπή της από τον σταθμό.Γιατί αυτή δεν είναι δημοσιογραφία και σίγουρα δεν είναι επιτυχία της εκπομπής της.Με το δώσει βήμα σε αυτόν ουσιαστικά του δίνει και την ευκαιρία να απολογηθεί.Ότι έχει να πει, να το πει στα αρμόδια όργανα.Δικαστικά και αστυνομικά. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.Απορώ πως δεν έχει εκραγεί ακόμα ο πατέρας της Ζωής.
     Αν ήμουν στη θέση του και πάθαινε κάτι η αγαπημένη μου κόρη να είστε σίγουροι πως δεν θα προλάβαινε να περάσει την πόρτα των φυλακών.Θα είχε φυτευτεί στο χώμα ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα.Μπράβο στην αυτοσυγκράτησή του.Εγώ δεν θα την είχα.

4 σχόλια:

  1. στεφανίδου...γαμημένη καριόλα...κοράκια φίλε...ύαινες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πω κάτι νόστιμο; Δεν έχω τηλεόραση.
    Τα καλά και τα άσχημα τα μαθαίνω από το διαδίκτυο.
    Θα έπρεπε όμως; Λόγου χάρη έπρεπε να μάθω για τη Στεφανίδου τώρα;
    (Δε λέω χίλια δίκια έχεις σε όλο το κείμενο και ειδικά στην τρίτη παράγραφο, αλλά... δεν πρέπει να κάνεις αυτό που κοροϊδεύεις! ίσως... με αυτό το άρθρο δίνεις αξία στη Στεφανίδου και στο υποκείμενο )
    Κουβέντα στην κουβέντα δεν θα βρουμε πάτο στο διασυρμό του θύματος... Στις υποθέσεις βιασμών αυτό που διασύρεται είναι πάντα και μόνο το θύμα... Γι αυτό και οι περισσότερες δεν τελεσιδικούν. ΄Άσε το άλλο...
    Κι ο τηλεοπτικός χρόνος είναι ένα τεράστιο εγκλημα από μόνο του.
    Ξέρω, δε φταις και συ... θέλεις κάπου να το πεις όπως ο κουρέας του βασιλιά με τα αυτιά γαϊδάρου στο παραμύθι, που το φώναξε στην καλαμιά... Είδες; Έχω κι εγώ τους προβληματισμούς μου! Καλό βράδυ και μακριά από την τηλεόραση...

    ΥΓ Ντροπή της! #%&&^($(*&^%$@ πάω νσ ταϊσω γιαουρτάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. respect που δεν έχεις τηλεόραση.μην νομίζεις πάντως ότι παρακολουθώ και εγώ καθόλου.τουναντίον...μονο ταινίες βλέπω και αυτές από dvd.τηλεόραση παίζει να βλέπω 0,30-1 ώρα την ημέρα.την είδηση την άκουσα στο ραδιόφωνο και την διπλοτσέκαρα στο διαδίκτυο.
      πρέπει όλοι μας να αναφερθούμε σε συτήν την είδηση μπας και ιδρώσει κανενός το αυτί και αποπεμφθούν τέτοια άτομα από τον χώρο της τηλεόρασης.δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έκανε...και έχεις απόλυτο δίκιο.είχα τόσο πολύ ανάγκη να το γράψω που νευρίαζα και μόνο που το σκεφτόμουν στη δουλειά.
      ακόμα δεν το χωράει ο νους μου...

      Διαγραφή