Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Λουκέτο.


       Στα χρόνια του μνημονίου χιλιάδες επιχειρήσεις και μικρά συνοικιακά μαγαζάκια έχουν κλείσει.Μαγαζιά που έδιναν τον δικό τους στίγμα στην μικρή αγορά της περιοχής που δραστηριοποιούνταν.Πόσοι αλήθεια δεν είχαν ένα μαγαζί που ήξεραν προσωπικά τον υπεύθυνο και μαζί με τα ψώνια αντάλασσαν 2 κουβέντες;Πόσοι όταν δεν είχαν να πληρώσουν, το έπαιρναν και απλώς χρωστούσαν τα λεφτά γιατί ο λόγος τους ήταν φερέγγυος;Αυτά λοιπόν τα μαγαζιά τείνουν πλέον να εξαφανιστούν όλα.Γλαφυρή η παρακάτω ανακοίνωση ενός τέτοιου μαγαζιού, που αποτυπώνει πλήρως την καταστάση της αγοράς.....Χωρίς περαιτέρω σχόλια. 


7 σχόλια:

  1. φίλε τί έγραψε ο άνθρωπος...ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ!!!!
    φίλε αυτόν τον άνθρωπο θα έπρεπε να τον βραβεύσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλε αυτό ίσως είναι ΟΛΗ η κρίση σε μία φωτογραφία, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, έχω πάθει πλάκα...
    άσε που είναι μορφωμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ καλό πραγματικά αδερφέ.τρομερή ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως πολύ καλό. Αυτό με το καράβι του Οδυσσέα δε μου κολλάει... Για την ιστορία του πράγματος, αν κατάλαβα καλά τι εννοεί... Αυτός που είχε πει ότι η πολιτεία είναι οι άνθρωποι κι όχι το μέρος, και αν το μέρος καταστραφεί, παίρνουμε το πλοία μας και όπου γης πατρίς το είχε πει ο Θεμιστοκλής. Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημέρα αγαπήτη μου.το παρακάτω έχει πει ο Οδυσσέας Ελύτης:Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.
      σε ευχαριστώ για το σχόλιο.

      Διαγραφή
    2. Κι έχω και τα άπαντα τρομάρα μου!! Εγώ σ'ευχαριστώ που με ξεστράβωσες!!

      Διαγραφή
    3. μην είσαι αυστηρή με τον εαυτό σου.εγώ δεν θυμάμαι τι έφαγα χθες.....

      Διαγραφή