Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

2.500 Χ 14 = 25.000

         Αγαπητοί μου αναγνώστες συνεχίζουμε σήμερα με ένα θέμα που έχει να κάνει με ανώτερα μαθηματικά.Είναι τα μαθηματικά που διδάσκουν στο κορυφαίο πανεπιστήμιο του κόσμου, το Χάρβαρντ.Εκεί λοιπόν εκτός από κορυφαίους ηγέτες που παράγουν και τους οποίους προσκυνάει όλη η υφήλιος (βλέπε Παπανδρέου) επενδύουν και μαθαίνουν και ανώτερα μαθηματικά που ο απλός κόσμος δεν καταλαβαίνει (βλέπε παρακάτω τον Τσαμάρα).Εξηγούμαι λοιπόν.
       Χθές ο Τσαμάρα μίλησε στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.Τι είπε;Διαβάστε:
-Είμαι με τη μεσαία τάξη. Όχι εναντίον της…Ναι καλέ,το ξέρουμε.Τα μνημόνια που ψήφισες αυτό δείχνουν εξάλλου.

-Τα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων μέχρι 25 χιλιάδες ετησίως,  θα έχουν φορολογική ελάφρυνση με τους νέους συντελεστές. Κι αυτό αφορά όσους παίρνουν ονομαστικά ως 2500 χιλιάδες το μήνα, δηλαδή την πλειονότητα μισθωτών και συνταξιούχων.Δεν υπάρχει αυτό που ακούστηκε, για φόρο 45%, λέει, πάνω από 25 χιλιάδες ετήσιο εισόδημα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Είναι έξω από τις θέσεις μου. Είναι αντίθετο με τις ιδέες μου. Χμμμμμμμμμμ....2500 Χ 12 (αν είναι δημόσιοι)=30.000 και
2500 Χ 14 (αν είναι ιδιωτικοί)=35.000..Ωραία μαθηματικά κάνουν εκεί.Κατά τα άλλα και σύμφωνα με τα λεγόμενα του προδότη,δοσίλογου Τσαμάρα υπήρξε επιτυχημένος επιχειρηματίας.Με αυτά τα μαθηματικά δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί την έκλεισε....

-Επίσης κάνουμε τη μεγάλη καινοτομία να δίνουμε επιδόματα σε κάθε παιδί, από το πρώτο παιδί! Με εισοδηματικά κριτήρια, όμως, για να δίνεται μεγαλύτερη ενίσχυση σε εκείνους που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Εντάξει παιδιά δεν περιγράφω άλλο.Το να καταργείς το αφορολόγητο είναι για τον Τσαμάρα σαν να βοηθάς την οικογένεια.Ναρκωτικά πρέπει να τους ποτίζουν εκεί στο Χάρβαρντ.

-Ενώ σε τελική φάση ο συνολική επιβάρυνση των επιχειρήσεων – κέρδη και διανεμόμενα έσοδα θα πέσει χαμηλότερα από το 30%. Δηλαδή χαμηλότερα από το 34% που είναι τώρα, και πολύ χαμηλότερα από το 44% που ήταν ως πρόσφατα. Κοίταξε...Εγώ λέω να τους πας τους συντελεστές στο 5% για τις επιχειρήσεις και στο 45% για τα νοικοκυριά.Νομίζω ότι αυτό είναι το πιο δίκαιο.

    Είπε και άλλα πολλά ο μεγάλος αυτός πολιτικός άντρας που βαριέμαι να τα καταγράψω.Πάντως αν διαβάσει κανείς την ομιλία του θα νομίζει ότι στη χώρα αυτή έγιναν κοσμογονικές αλλαγές προς το καλύτερο και ότι ο λαός θα αρχίσει σε λίγο να ευημερεί.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

1 σχόλιο:

  1. εννοεί 2500 μικτά αλλά τί ψάχνεις με κάποιον που ήταν συμφοιτητής του Γιωργάκη???
    τώρα και καλά το παίζει και επαναστάτης της μεσσαίας τάξης...
    να δεις ότι είναι τέτοια τζιμάνια που θα χαμηλώσουν τις κλίμακες και πάλι θα πληρώνουμε περισσότερα...
    αλλά όπως είπε και το Στουρνάρι: "μην χαλάσουμε την αξιοπιστία που με κόπο ανακτήσαμε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή