Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Κάψτε ότι θέλετε.      Ωραία αυτή η είδηση.Δεν φτάνει που πήγε το πετρέλαιο στα ύψη και παγώνουμε το χειμώνα τώρα θα μας απογορέψετε και να καίμε ξύλα στο τζάκι;Ρε δε πα να αγαπηθείτε για να το πω και πιο Light. Εγώ θα καίω κανονικά για να ζεστάνω την οικογένεια μου.Τώρα αν θέλει ας έρθει κάποιος από το Υπουργείο να με σταματήσει.Θα τον πετάξω και αυτόν μέσα....
      Αφού είστε τόσο άχρηστοι και το παραδέχεστε με την φοροδιαφυγή στο πετρέλαιο ας κάνει ο καθένας ότι νομίζει.Ο μόνος λόγος που ακρίβηνε το πετρέλαιο είναι ότι δεν μπορούσαν οι μαλάκες στο υπουργείο να καταπολεμήσουν την φοροδιαφυγή.Παραδεχόντουσαν δηλαδή την ανικανότητά τους.Και αντί να παραιτηθούν όλοι από την θέση τους, αντί αυτού έβαλαν φόρο στο πέτρελαιο που κλήθηκαν να πληρώσουν οι καταναλωτές,οι οποίοι στέναζαν ήδη από τα πολλαπλά φορολογικά βάρη που τους επιβλήθηκαν.Η μόνη λύση ήταν το τζάκι πλέον-όσοι δηλαδή έχουν.Με το ζόρι δηλαδλη ρε μαλάκες να το καταργήσουμε και αυτό και να αγοράσουμε το ακριβόσας πετρέλαιο.Με το ζόρι να πληρώσουμε τους υπέρογκους φόρους του Στουρνάρα.
      Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω.Όταν μπορέσω θα πληρώνω τους λιγότερους φόρους που μπορώ στο κράτος.Αυτήν την στιγμή πληρώνω γύρω στα 250 ευρώ το μήνα για ΦΜΥ.Σε λίγο που θα με απολύσουν θα δηλώνω άνεργος και δεν θα πληρώνω φράγκο.Τέρμα πια ο μαλάκας.18 χρόνια δουλεύω και έχω δώσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για φόρο.Δεν έχω πάρει τίποτα πίσω.Δεν μου έδωσαν ούτε τα φάρμακα της εγκυμοσύνης της γυναίκας μου,ούτε για τα εμβόλια του παιδιού μου.Στα δημόσια νοσοκομεία δεν εξυπηρετήθηκα ποτέ για το παιδί μου (βλέπεις μπροστά μου στη σειρά ήταν πάντα οι γύφτοι και οι αλλοδαποί οι οποίοι δεν έχουν πληρώσει ποτέ τους κανένα ένσημο ή φόρο).
      Δεν τους χρωστάω,μου χρωστάνε.

2 σχόλια:

 1. Καλά τα λες Στάθη και έχεις όλα τα δίκια του κόσμου αλλά σκέψου και λίγο τις επιπτώσεις από τα μικροσωματίδια της καύση του ξύλου και πάσης φύσεως ανεξέλεγκτων υλικών.
  Όταν έχουμε παιδιά σκεφτόμαστε δύο φορές πως θα εξασφαλίσουμε την υγεία τους.
  Σίγουρα θα το ανάψουμε και το τζάκι αν υπάρξει ανάγκη αλλά δεν είναι και το καλύτερο.
  Βλέπω ότι έχεις πολύ θυμό και σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί όλοι μας μες την τσίτα είμαστε!
  Να είσαι καλά και καλώς σε βρήκα στο κονάκι σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. σε ευχαριστώ χριστίνα για το σχόλιο.συμφωνώ μαζί σου λέγοντας πως το τζάκι δεν είναι και το οικολογικότερο μέσο του κόσμου.δυστυχώς αν οι κυβερνώντες είχαν έστω και ελάχιστη οικολογική συνείδηση δεν θα εκτόξευαν την τιμή του πετρελαίου στα ύψη.γιατί αυτό είναι το καλύτερο -απο θερμαντικής άποψης- και οικολογικότερο μέσο ζεστασιάς.έλα μου ντε όμως που οι προδότες που μας κυβερνάνε εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και θέλουν να μας γονατίσουν.
  δυστυχώς για μένα δεν υπάρχει άλλη λύση πλην του τζακιού.αν είχα λεφτά θα έβαζα πετρέλαιο....
  καλώς σε βρήκα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή