Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Δικαιοσύνη;Μπα....



       Το Σαββατοκύριακο μας βομβάρδισε η τηλεόραση -και κάθε είδους δημοσιογραφικό μέσο επιρροής- λεπτομερέστατα για την σύλληψη των μελών της Χρυσής Αυγής, γιατί σύμφωνα με το κατηγορητήριο ήταν εγκληματική οργάνωση.Πολλά μπορεί να προσάψει κανείς στη Χρυσή Αυγή και τα περισσότερα από αυτά θα είναι αλήθεια.Εγώ δεν θα σταθώ σε κανένα από αυτά, αλλά ελπίζω ότι αν πράγματι ευθύνονται αυτοί που συνελήφθησαν,τότε τάχιστα να παραπεμφθούν σε δίκη και να σαπίσουν στη φυλακή.
       Ενοχλούμαι όμως αφάνταστα και εξοργίζομαι που η δικαιοσύνη και οι εισαγγελείς δεν έχουν την ίδια αίσθηση δικαιοσύνης και με τους λοιπούς "δημοκράτες".Ένα σωρό σκάνδαλα ταλανίζουν την χώρα και αυτοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου τόσα χρόνια.Ξυπνάνε μόνο οι φίλτατοι δικαστικοί όταν είναι να διεκδικήσουν κανένα αναδρομικό και καμμία αυξησούλα την ίδια ώρα που οι συμπολίτες τους αυτοκτονούν και πεθαίνουν από την πείνα.
       Διώθηκε κανένας για το σκάνδαλο της SIEMENS;Για το Βατοπέδιο;Για το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων;Για το χρηματιστήριο και το χάσιμο των αποθεματικών των ταμείων;Για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος;Για τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων;Για τις αποκρατικοποιήσεις και τα δημόσια έργα που δίνονταν στους ημέτερους;Για το βόλεμα των πράσινων και μπλέ νεολαίων που μπήκαν στο δημόσιο από το παράθυρο;Για την Χαλκιδική και την εταιρεία χρυσού που είναι υπευθύνη για την καταστροφή του οικοσυστήματος;Για όλα τα εργατικά ατυχήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες;Για το κάψιμο του αλσυλίου στο Ψυχικό από τον Αγγελόπουλο;Για την RICOMEX;Για την MARFIN;Για τις 3.000 αυτοκτονίες στα χρόνια του μνημονίου;Για....Για....Για....
       Τίποτα και κανείς δεν συγκινείται σε αυτόν τον άμοιρο τόπο.Τα αυτονόητα πλέον φαντάζουν αδύνατα.Παντού σήψη και διαφθορά.Πιάσανε τα μεγαλοστελέχη της Χρυσής Αυγής 1(!!!!!!) μέρα μετά αφού είχαν καταθέσει μήνυση εναντίον του ΠΑΣΟΚ για όλα τα σκάνδαλα και τα δάνεια που πήραν από τις τράπεζες και γράφονται πλέον στο χιόνι επιβαρύνοντας τους έλληνες πολίτες. Κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ για εγκληματική οργάνωση,αμέσως έσπευσαν να βάλουν την υπόθεση στο αρχείο.Ποιός ασχολείται τώρα με αυτήν.Εύγε κύριοι δικαστές.
      Η σήψη και η σαπίλα πλέουν είναι παντού.Η διάβρωση των ατόμων είναι σε όλα τα επίπεδα. Βέβαια πάντα το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.Ακόμα και εκεί που δεν το περιμένεις.Διαβάστε αυτήν την είδηση.Ακόμα και σε μια τέτοια οργάνωση όπως ο ΕΕΣ, που πολλοί προσφέρουν την βοήθεια τους αφιλοκερδώς βρέθηκαν άτομα (το μητσοτακέικο συγκεκριμένα) να επιβουλευτούν τις εισφορές του κοσμάκη.Η Αλεξία και ο Κωστάκης ο μπούλης...Παίρνανε τα λεφτά των εισφορών γιατί και καλά έπρεπε να προβληθεί ο οργανισμός.Ούστ ρε ζώα.Υπάνθρωποι ξεφτιλισμένοι.
      Τα σκάνδαλα είναι στην ημερησία διατάξη αλλά τα κωλο-κάναλα και οι δημοσιογράφοι βρήκανε εξιλαστήρια θύματα.Η δημοκρατία δεν ταράζεται και δεν φοβάται από φαινόμενα Χρυσής Αυγής. Εμείς που έχουμε νιώσει στο πετσί μας τον φασισμό δεν ξαναγυρνάμε εκεί.Οι αντίπαλοι είναι άλλοι. Αυτοί που με την προβιά του δημοκράτη έχουν οδηγήσει την χώρα και τους πολίτες της στον αφανισμό.Αυτοί που είναι υπευθύνοι για την ανεργία στο 30%,για την καταστροφή της παιδείας και της υγείας,για το πελατειακό κράτος,το κλείσιμο των επιχειρήσεων,τις αυτοκτονίες και όλα τα σκάνδαλα κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.Και θα είναι ελεύθεροι.Γιατί κατέρρευσε και το τελευταίο προπύργιο της δημοκρατίας.Η Δικαιοσύνη.

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστώ ρε μάγκα.είδες που κλείνουν και τα sprider;άλλα 800 άτομα στο δρόμο και τα βρωμοκάναλα ακόμα ασχολούνται με τα αυγά.

      Διαγραφή
  2. Μας κρύβουν, τα κουκουλώνουν, να πάμε σε χαρτορίχτρα ;;;
    Λυπάμαι για τα παιδιά μας. Ποιος θα με αποζημιώσει για αυτά που φοβάμαι;;
    Την καλησπέρα μου, Στάθη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαρώ και εγώ το ίδιο σκεφτόμουν.τι κόσμο θα παραδώσουμε στα παιδιά μας;και ξέρεις...θα μας θεωρήσουν συνυπεύθυνους.και σε ένα βαθμό θα έχουν δίκιο.για όλα όσα κάναμε και για όλα όσα δεν κάναμε.

      Διαγραφή