Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Αϊ στο διάολο.



        Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Η είδηση πραγματικά.Για αυτόν τον λόγο ΠΟΤΕ η μπανανία αυτή που αποκαλούμε χώρα και κράτος δεν θα πάει μπροστά.Κάποτε όταν εγκαθιδρύαμε την δημοκρατία, φιλοσοφούσαμε και ασχολούμασταν με την καλλιέργεια της ψυχής και του πνεύματος οι άλλοι λαοί ήταν στα δέντρα.Από τότε οι άλλοι λαοί μας έφτασαν, μας ξεπέρασαν και εμείς δεν βλέπουμε πλέον ούτε την πλάτη τους.Έχει χαθεί πραγματικά η μπάλα.Από το σάπιο πολιτικό σύστημα,τους διεφθαρμένους κρατικούς λειτουργούς τώρα φτάσαμε πλέον και στο τελευταίο προπύργιο της δημοκρατίας.Την δικαστική λειτουργία.
         Είμαι πεπεισμένος ότι και αυτοί πλέον είναι διεφθαρμένοι.Και αυτοί λαδώνονται κανονικά. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ και ΤΙΠΟΤΑ πλέον για να πιστέψεις.Μόνο να κοιτάξει ο καθένας βαθιά μέσα του (ο απλός πολίτης) και να πιστέψει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά.Η χώρα καταρρέει πολύ πιο γρήγορα από οτι φανταζόμασταν.Με δικαστικό βούλευμα αποφυλακίζονται όλοι οι υπευθύνοι της ENERGA λοιπόν οι οποίοι εισέπρατταν το χαράτσι των ακινήτων και δεν το απέδωσαν ποτέ στο δημόσιο.Παρόλα αυτά επιδίδονταν σε αλόγιστες σπατάλες αγοράζοντας πανάκριβα αυτοκίνητα, διαμένοντας σε υπερπολυτελείς βίλες και κάνοντας δημόσιες σχέσεις.Το Δημόσιο ποτέ δεν πέρα τα λεφτά και τώρα έρχονται οι πληρωμένοι δικαστές και τους βγάζουν έξω.
         Ποιούς;Αυτούς που υπεξαίρεσαν 152.000.000 ευρώ.152 εκατομύρια ευρώ....Το γράφω, το διαβάζω και δεν το πιστεύω....Δεν το χωράει ο νους μου.Τους έβγαλαν έξω με 200.000 εγγύηση. Φυσικά και τα έδωσαν αμέσως.Μιλάμε για ψίχουμα τώρα.Για το ίδιο ποσό που εγώ κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου εξαιτίας της κρίσης και της μείωσης των μισθών, κάποιοι άλλοι το πληρώνουν μιας και αποτελεί μόλις το 0,13% των κλεμμένων χρημάτων!!!!!!!Και μετά εγώ πρέπει να ματώσω υποβάλλοντας την φορολογική μου δήλωση σωστά και πληρώνοντας σαν γνήσιος μαλάκας τους φόρους μου.Για να έχω τον πούστη τον Μηλιώνη να κυκλοφορεί με FERRARI,να κάνει την μεγάλη ζωή και να μην πληρώνει ποτέ για τα εγκλήματα που διέπραξε.Και τώρα σαν μετανοημένος να βγαίνει έξω ξέροντας ότι τον περιμένουν δεκάδες εκατομύρια ακόμα να σπαταλήσει...
           Εγώ το δηλώνω ξερά από εδώ.Στις 30/6 που τελειώνει η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλωσεων θα κάνω τα πάντα για να γλιτώσω τον φόρο και αν μπορεσω να πάρω και λεφτά πίσω.Ήμουνα συνεπής μαλάκας επί 20 χρόνια τώρα που πλήρωνα.Δεν ξαναχαρίζω τίποτα στο ελληνικό κωλοκράτος μιας και δεν με σέβεται.Όπου μπορώ θα το κλέβω και με ότι τρόπο μπορώ.Εξάλλου φαίνεται ότι αν κλέψεις πολλά λεφτά θα περνάς ζάχαρη.
           Και ήρθε λοιπόν η ώρα να γλυκαθώ....

2 σχόλια:

  1. έι φφφςςς... φιλαράκο... εδώ αφήνουν ελεύθερο το Σειραγάκη σε λίγο, στο Μηλιώνη θα κολάγανε???
    στην Κέρκυρα ένας παιδεραστής με καταδίκη ανέλαβε και γυναικεία ομάδα κρίκετ!
    όσο για τους δικαστικούς??? ΓΑ-ΜΩ τα επαγγέλματα φίλε! όχι θα κάτσουν να σκάσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα βγει έξω ο Σειραγάκης;πως έγινε και αυτό;όχι ότι παραξενεύομαι....για τα μπάζα ρε φίλε.μακάρι να φεύγαμε για άλλες πολιτείες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή