Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Συμβολαιογράφοι.

     Θα κάνω και εγώ ένα σχόλιο σπο πόστ αυτό του κολλητού μου μιας και έχει τεράστιο ενδιαφέρον.
Όλες πλέον οι μεταβολές στην οικογενειακή μας κατάσταση θα περνάνε από τον συμβολαιογράφο. Θάνατοι,γάμοι,διαζύγια..όλα από εκεί.Και φυσικά θα πληρώνουν οι πολίτες ένα 50ρικο.Προσέξτε τώρα την κονόμα....
Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, στην Ελλάδα συμβαίνουν κάθε χρόνο 110.000 θάνατοι, 60.000 γάμοι και σύμφωνα συμβίωσης και 13.000 διαζύγια.Δηλαδή 183.000 πράξεις.
Αν τις βάλει κάποιος κάτω με 50 € τότε έχουμε το εξωφρενικό ποσόν των 9.150.000 €.
Είπατε τίποτα;Ο καραγκιόζης που το εμπνεύστηκε και δεν είναι άλλος από τον επαίσχυντο Κο Βρούτση τον υπουργό Ανεργίας (γιατί εργασία δεν υπάρχει και κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να εξακολουθήσει να μην υπάρχει) δήλωσε πως πρόκειται:«για μεταρρυθμιστικό άλμα, που καταπολεμά την παραβατικότητα εμποδίζοντας τη γέννησή της».Δηλαδή παιδιά ότι να'ναι...Νομίζει τώρα ο βλακάκος ότι θα περιορίσει κάτι...
      Απλώς τα γαλάζια στελέχη προσπαθούν να βολέψουν τους ημέτερους.9.150.000 € στους συμβολαιογράφους...Έτσι για αρχή.Και αν πει κανείς ότι μερικά από αυτά θα πάνε στο κράτος άντε να πούμε ότι μένουν 6.000.000 €.Κάθολου άσχημα.Πάλι κονομήσανε οι κατέχοντες στην χώρα της μπανανίας.
   Και έχεις τώρα τον Βρούτση αυτήν την προδοτόφατσα, να μιλάει για περιορισμό των αποζημιώσεων σε περίπτωσγ απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα.Και θα τα δεχτεί όλα σαν καλός υπάλληλος.Γιατί δεν έχει αρχίδια.Έχω δεί γυναίκες με περισσότερα κότσια πό αυτόν.Ο τύπος είναι όνειδος για το αντρικό φύλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου