Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πόσοι ακόμα;

    Στο διάβασμα αυτής της είδησης σταματάς και παίρνεις μια βαθιά ανάσα.Τα συναισθήματα που σου γεννώνται και σε κατακλύζουν είναι άπειρα και δύσκολα τα συγκρατείς.Εγώ προσωπικά ένιωσα βαθιά θλίψη -σαν να τον ήξερα τον άνθρωπο- και απίστευτυ οργή για το σύστημα.Στην θέση του είναι πάρα μα πάρα πολλοί συμπατριώτες μας.Όλοι νιώθουμε την καυτή ανάσα των αδηφάγων τραπεζών στον σβέρκο μας.Μια δαμόκλειος σπάθη που απειλεί να καταστρέψει την ευτυχία μας.
    Περίπου 2.000 άτομα τα χρόνια του μνημονίου έχουν αυτοκτονήσει ή έχουν χάσει την ζωή τους από αιτίες που σχετίζονται με το μνημόνιο και την κρίση.Η είδηση αυτή ήταν απίστευτη.....Ο άνθρωπος είδε τον δικαστικό επιμελητή και τρελλάθηκε.Ένιωσε την γη να φεύγει κάτω από τα πόδια του.Όλα αυτά για τα οποία κόπιασε μια ζωή θα εγίνονταν καπνός μπροστά στα μάτια του και θα βρισκόταν στον δρόμο να ζει σε κάποιο παγκάκι.Η εικόνα αυτή από μόνη της θα τον τρόμαξε και τον οδήγησε στο απενενοημένο βήμα.Η σκέψη μου είναι μαζί του καθώς και στους οικείους του.
     Για τον δικαστικό επιμελητή δεν έχω καμμία συμπόνοια.Μπορεί ο άνθρωπος να κάνει αυτό το επάγγελμα, αλλά έπρεπε να χειριστεί διαφορετικά και αυτός την κατάσταση.Όσον αφορά τις τράπεζες, ο θάνατος των ανθρώπων αυτών θα βαρύνει τους διευθύνοντες συμβούλους και τους προέδρους των διοικητικών συμβουλίων.Κοράκια γεννηθήκανε. κοράκια θα πεθάνουν.Ευημερούν πάνω στον πόνο και στην δυστυχία των ανθρώπων.
      Καλό κατευόδιο αγαπητέ συνάνθρωπε και στον Θεό που θα συναντήσεις θα δικαιωθείς....

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Κυβέρνηση Τσαμάρα

      Με τις υγείες μας παιδιά και καλώς μας μπήκε.Η νέα κυβέρνηση εννοώ...Όπως πάντα ο αγαπητός μας Μπένυ έπεσε μέσα στις προβλέψεις του όταν δήλωνε αυτό.Η νέα κυβέρνηση θα απαριθμεί 39 (!!!!!) παρακαλώ στελέχη -17 υπουργούς και 21 υφυπουργούς- σαν έτοιμοι από καιρό,σαν άρπαγες να καταβροχθίσουν και αυτοί ότι απέμεινε από τον κρατικό κορβανά.
      Όλοι τους είναι ένας και ένας.Να αρχίσουμε από τον Ρουπακιώτη που αφιέρωσα και ειδικό ποστ για αυτόν τον καραγκιόζη και πως βόλεψε την συντεχνία του, τους δικηγόρους;Ανταμείφθηκε για αυτο με συνέχιση του θεάρεστου έργου του.
       Υπουργοποιήθηκε επίσης ο Αβραμόπουλος.Μέγας τρόμπας, παιδιά, της πολιτικής και της διπλωματίας.Το μόνο που έχουμε να θυμόμαστε από αυτόν είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο που έφτιαχνε όταν ήταν δήμαρχος Αθηναίων.Όσο μεγάλωναν οι φιλοδοξίες του, άλλο τόσο μεγάλωνε και το δέντρο.
       Άλλος μεγάλος βλάκας ο Παναγιωτόπουλος.Μιλάμε το άτομο έχει σπάσει κάθε ρεκόρ ηλιθιότητας.Και σαν δημοσιογράφος ήταν τρόμπας, αλλά σαν πολιτικός είναι ανύπαρκτος.Επειδή υποστήριξε τον Τσαμάρα δίκαιως κέρδισε την θέση του γλείφτη.
      Επόμενος μεγάλος πολιτικός άντρας ο Λυκουρέντζος.Εδώ η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.Δεν πρέπει να έχει ξαναπεράσει από την Βουλή τόσο ανίκανο άτομο (και ναι,στην λίστα βάζω και τους Παπακωνσταντίνου και Παπανδρέου).Δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα τόσα χρόνια που είναι βουλευτής.Εξακολουθεί όμως να απομυζεί τον ελληνικό λαό με 100.000 € που παίρνει τον χρόνο σαν βουλευτική αποζημίωση.
      Άλλη τυχάρπαστη η Όλγα Κεφαλογιάννη.Το μόνο που πραγματικά έχει σε αφθονία είναι μεγάλα στήθη.Κατά τα άλλα την βόλεψε πριν πεθάνει ο μπαμπάκας της και την έβαλε στις λίστες από τις οποίες εμφανίστηκαν αρκετοί (δεν θέλω να τους χαρακτηρίσω) που την ψηφίσανε.Είναι 2 τετραετίες βουλευτής και η μόνη πρόταση νόμου που έφερε προς συζήτηση στην ολομέλεια ήταν να χτιστεί το γήπεδο του Παναθηναικού στον Ελαιώνα.Και ναι, αγαπητοί φίλοι, αυτό το πρότεινε πριν μερικούς μήνες.Μέσα στην κρίση το μόνο που την ένοιαζε ήταν το γήπεδο...
    Έχει και άλλα μπουμπούκια η κυβέρνηση όλα ένας και ένας...Βασικά έχει πολλούς συνεργάτες του Τσαμάρα οι οποίοι τον στήριξαν στην μάχη του με την Ντόρα.Έχει ακόμα στελέχη που τον ακολουθήσανε στην ΠΟΛ.ΑΝ. και μετά επιστρέψανε μαζί του στην ΝΔ (βλέπε Σταμάτης).Για τέτοια άτομα μιλάμε....Με σταθερές αξίες.
       Είναι που δήλωνε ο Τσαμάρα ότι η νέα κυβέρνηση θα αποτελείται από υπουργούς που δεν θα είναι βουλευτές....ΧΑΧΑΧΑΧΑ..Όλοι τους είναι βουλευτές...Όσοι τουλάχιστον είναι της ΝΔ...
Γειά σου ρε Τσαμάρα...Καλά ξεκίνησες με τα ψέμματα...Οι ντομάτες έρχονται....

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Εντολή


ΔΗΜΑλάκες.

      Επειδή θέλω να είμαι δίκαιος με όλους και δεν θέλω να αδικώ κανέναν, όπως τα έχω χώσει στους μπλε και πράσινους δυνάστες της ζωής μας, έτσι και σήμερα θα τα χώσω στην "κυβερνώσα" Αριστερά που λέει και το γεροντάκι ο Κουβέλης.Αυτός ξεκίνησε κάνοντας το δικό του κόμμα και οι δημοσκοπήσεις του έδιναν 15-18%.Εκεί κάπου σάλταρε ο εκπρόσωπος της τρίτης ηλικίας και άρχισε τα περί "κυβερνώσας" Αριστεράς.Μετά επειδή δεν είχε να παρουσιάσει τίποτα καινούργιο το ποσοστό του άρχισε να πέφτει -δημοσκοπικά πάντα- καθώς πλησιάζαμε προς τις εκλογές της 6ης Μαίου.
      3 Μαίου γράφει αυτό στο twitter.

      Έρχονται οι εκλογές και ο "κυρίαρχος" λαός του έδωσε 6,11%.Μακρυά από τα ποσοστά που του έδιναν οι δημοσκοπήσεις.Όταν και άρχισαν οι διερευνητικές εντολές λάμβανε μέρος στις συζητήσεις αλλά δεν ενέδωσε στις πιέσεις γιατί δεν συμμετείχε ο Τσίπρας στην κυβέρνηση.Αλλιώς θα δεχόταν το γεροντάκι.Μετά οδηγηθήκαμε εκ νέου σε εκλογές και τώρα αύξησε το ποσοστό του παίρνοντας 6,26%.Περισσότεροι πλέον πολίτες -για την ακρίβεια 385.079- τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους για να τηρήσει τα λεγόμενά του.Ένα από αυτά ήταν και η μη σύμπραξη σε συγκυβέρνηση των δοσίλογων και προδότων του λαού.
      Από την νύχτα των εκλογών ήταν όλοι μα όλοι σίγουροι ότι θα γίνει κυβέρνηση.Οι περισσότεροι έλεγαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και υπήρχαν μερικοί που ανέφεραν και τον Κουβέλη.Δεν το πίστευα να το πω στην αρχή αλλά μετά βλέποντας τον να συνομιλεί με θέρμη το κατάλαβα ότι κάτι μαγείρευε.Αυτό το γεροντάκι λοιπόν που η θέση του μάλλον είναι στο πλησιέστερο ΚΑΠΗ και όχι στη Βουλή σαν αντιπρόσωπος του λαού, αποφάσισε να συμπράξει με τους πολιτικούς του αντιπάλους.
      Τόσο ανάγκη είχες ρε κακομοίρη από ένα υποργείο στα γεράματα;Προδίδεις τις αρχές σου -αν έχεις- για το βόλεμα;Τι θα πεις και πως θα κοιτάξεις στα μάτια τους 385.079 ψηφοφόρους που σε επέλεξαν για κάτι διαφορετικό;Θα κυβερνήσεις με αυτούς που έφεραν τον λαό στην αυτοκτονία.την μιζέρια και την απόγνωση;Αυτούς που ξεφτίλισαν την πατρίδα και την διαπόμπευσαν;
      Και πάνω από όλα θα δεχτείς να γίνει πρωθυπουργός ο Άντον Τσαμάρα;Πας καλά ρε;Φύρανες εντελώς στα γεράματα;Κορόιδεψες τους ψηφοφόρους σου και να ξέρεις ότι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα πάρεις το τρίτο το μακρύτερο.Τελείωσες ως κόμμα δημαλάκα.


Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Ζήτω ο κυρίαρχος λαός.

    Το πανηγυράκι των εκλογών τελείωσε.Πήγαν όλοι οι παππούδες και οι γιαγιάδες να βγάλουν τον επόμενο κλέφτη που θα μας κυβερνήσει.Το 37,50% της αποχής είναι εκκωφαντικό.Οι πολίτες δεν είναι μόνο αγανακτισμένοι αλλά λαι πλήρως απογοητευμένοι.4 στους 10 δεν πήγαν να ψηφίσουν. Ανάμεσα σε αυτούς και εγώ...Δεν το έκανα αυτήν την φορά συνειδητά όπως τις προηγούμενες.Επειδή το εκλογικό κέντρο είναι λίγο μακρυά από την κατοικία μου, η τσέπη μου και το άδειο ντεπόζιτο στο αυτοκίνητο μου, μου βάλανε απαγορευτικό για την μετακίνησή μου.Αν πήγαινα θα πήγαινα για τον Τσίπρα...
     Τώρα όμως ο κυρίαρχος (ας γελάσω) λαός αποφάσισε αλλιώς.Βγάλαμε πάλι τους ίδιους.Πριν η ΝΔ έβαλε πλάτη στο ΠΑΣΟΚ.Τώρα το ΠΑΣΟΚ βάζει πλάτη στην ΝΔ.Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα που έλεγε και ο μέγιστος Ηλιόπουλος.Ο Σαμαράς έλεγε πριν από 1 χρόνο ότι θα κάνει συγκυβέρνηση μόνο αν δεν είναι πρωθυπουργός ο Παπανδρέου.Τώρα θέτει ως νέος Ναπολέοντας, όρο ότι δεν μπορεί να μην είναι πρωθυπουργός ο πρόεδρος του πρώτου σε δύναμη κόμματος.Γιατί ρε βλάκα δεν γίνεται;Τότε το αντίθετο έλεγες.Τώρα τι άλλαξε;
      Και μόνο στην ιδέα ότι ο Τσαμάρα θα είναι πρωθυπουργός με πιάνει σύγκρυο.Αλλά έτσι αποφάσισε ο κυρίαρχος (μην χέσω) λαός.Η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί πάντως προβλέπεται η χειρότερη από την ίδρυση του ελληνικού κράτους.Θα πάρει και νέα επώδυνα μέτρα.Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα νέο γύρο από αντεργατικά και αντιλαικά μέτρα.
      Για το μόνο που χάρηκα πάντως ήταν η εκλογική καθίζηση του ΚΚΕ.Αλήθεια συντρόφισσα Αλέκα, όλα πάνε καλά;Το κόμμα σου κατέγραψε την χειρότερη επίδοση σε εκλογική αναμέτρηση.Θα κινήσεις τις διαδικασίες για αλλαγή αρχηγού ή θα μπαστακωθείς εκεί;Τα άλλα στελέχη της πλάκας που έχεις μαζέψει σε υποστηρίζουν ακόμα;Πάει και παρακάτω πάντως να ξέρετε....Οι σφαλιάρες δεν σαν βοηθήσανε σε αντίθεση με την Χρυσή Αυγή που το ποσοστό της το κράτησε.
      Αυτά τα ολίγα σαν πρώτη ανάγνωση του εκλογικού αποτελέσματος και περιμένω εναγωνίως να δω τις 18 προτάσεις του Τσαμάρα να μετουσιώνονται σε καπνό φουμαριστό...Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε...

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Κοινωνική αποσύνθεση

        Με αφορμή αυτό το ποστ του αδερφικού μου φίλου Γιάννη, θα ήθελα και εγώ να καταθέσω την προσωπική μου άποψη για το θέμα.Είναι μεγάλη αλήθεια ότι τα καθάρματα οι πολιτικοί τόοοοοοσα χρόνια δεν κοίταξαν κανέναν παρά μόνο την πάρτη τους.Δεν έφτιαξαν απολύτως τίποτα σε αυτήν την χώρα.Το σημαντικότερο όμως δεν είναι ΤΙ ΔΕΝ έφτιαξαν αλλά ΤΙ έφτιαξαν.
        Έφτιαξαν λοιπόν την Ελλάδα του ωχαδερφισμού και την Ελλάδα του παρτάκια.Την χώρα που κανένας δεν κοιτάει τον διπλανό του παρά μόνο το προσωπικό του όφελος.Όχι του συνόλου.Κάποτε οι καρδιές μας ήταν ανοιχτές.Βοηθούσαμε τον συνάνθρωπό μας.Μετά απομακρυνθήκαμε.Όπως έγραφε κάποτε και ο Σαμαράκης "ποτέ άλλοτε τα σπίτια μας δεν ήταν τόσο κοντά και οι καρδιές μας τόσο μακρυά".Ας παραθέσω κάποια παραδείγματα.
         Κάποτε έμπαινες στα λεωφορεία και άμεσως όταν έβλεπες κάποιον ηλικιωμένο σηκωνόσουνα και του παραχωρούσες την θέση σου.Έτυχε την περασμένη Παρασκευή να πάω μια επίσκεψη σε ένα νοσοκομείο.Γυρνώντας πήρα το μετρό για να γυρίσω στο σπίτι μου.Στον συρμό λοιπόν κάποια στιγμή μπαίνει μια μητέρα με ένα μωρό στο καρότσι.Ξέρετε πόσοι σηκωθήκανε;ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.......Κανένας δεν σηκώθηκε.Όλοι την κοιτούσανε λες και έβλεπαν εξωγήινο.Και η γυναίκα είχε σταθεί μπροστά στην πόρτα γιατί δεν χωρούσε παραμέσα το καρότσι.Όρθιος που ήμουνα έβλεπα σαν χαζός όλο το συρμό και δεν έκανε κανένας καμμία απολύτως κίνηση.Η απάθεια σε όλο της το μεγαλείο.
          Δεν πάει να γαμηθεί θα σκεφτόντουσαν όλοι τους..Εγώ να κάαααααθομαι και όλα καλά.Μου έχει ξανασυμβεί βέβαια αυτό αλλά τα περιστατικά πολλαπλασιάζονται πλέον με μορφή επιδημίας. Άλλος πετάει κάτι στο δρόμο,άλλος από το αυτοκίνητο,άλλος πάει γαι μπάνιο και φεύγοντας νομίζεις ότι πέρασε τυφώνας.Το κακό παράγινε.Και αυτός ο σταρχιδισμός και η κατάλυση κάθε έννοιας αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο έχει καταντησει παροιμοιώδης.Έχει αρχίσει και με ενοχλεί αφάνταστα.
         Και σε αυτό σαφώς και έχουν ευθύνη οι πολιτικοί αλλά είναι κάτι που βγαίνει και από μέσα μας.Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα παραχωρούσα την θέση μου σε ηλικιωμένους,μητέρες και παπάδες.Σε αυτές τις τρείς κατηγορίες...Έτσι έμαθα και έτσι πορεύομαι.Ίσως να είναι και οι αρχές από το σπίτι μου.Ίσως και να είμαι μαλάκας...Έτσι θα μάθω και το παιδί μου.
         Ο καθένας μας ας κάνει κάτι για το κοινωνικό σύνολο.Μην τα περιμένουμε αυτά από τους πολιτικούς.Είναι κάποια μικρά πραγματάκια που θα μας βοηθήσουν να βγούμε από το τέλμα και την κοινωνική σήψη και αποσύνθεση.
        Το κράτος από την άλλη θα είναι πάντα απών.Ότι γίνεται σε αυτό τον τόπο γίνεται μόνο από τους πολίτες.Δενδροφύτευση,μάζεμα σκουπιδιών από τις παραλίες,κάθαρισμα των σημάνσεων στους δρόμους κλπ...Γιατί δυστυχώς σε κανένα κόμμα δεν θα βρείτε αυτές τις μικρές αλλά τόσο σημαντικές δεσμεύσεις.Δεν θα βρείτε προγράμματα που να εμπνέουν τον λαό και να έχουν ένα παράθυρο στο μέλλον.Μόνοι μας θα βγούμε στο φως.Γιατί η κρίση δεν είναι οικονομική.Είναι ηθική και κρίση αξιών.Αξίες που μεταλαμπάδευσαν οι παλαιότερες γενιές αλλά χάθηκαν στην πορεία του υλισμού και της δυτικής κουλτούρας του ατομικισμού....
      Καληνύχτα μας....

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Όλοι τα ίδια σκατά είναι

      Θαυμάστε εδώ είδηση.Τι μας λέει εν ολίγοις;Ότι εξαιρέθηκε το ταμείο των δικηγόρων από την ένταξη του στον ΕΟΠΥΥ.Άρα δεν ισχύουν για αυτούς ότι ισχύει για όλους τους άλλους ασφαλισμένους.Αυτοί άνετα θα μπορούν να παίρνουν τα φάρμακά τους μιας και δεν θα ενταχθούν στον οργανισμό.Η είδηση όμως κρύβει κάτι αλλο.Την απόφαση αυτή πηρε ο υπηρεσιακός υπουργός Ρουπακιώτης.Και ναι επίτηδες δεν έβαλα την λέξη κύριος...
    Ο εν λόγω τρόμπας είναι έλληνας δικηγόρος και έχει διατελέσει και πρόεδρος του ΔΣΑ(Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών).Δηλαδή ο μάλακας αυτός, αυτές τις κρίσιμες ώρες που άνθρωποι πεθαίνουν γιατί δεν μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακα και επειδή το κράτος χρωστάει στα φαρμακεία σαν υπηρεσιακός υπουργός επαναλαμβάνω, αντί να δράσει για το καλό των πολιτών ΒΟΛΕΨΕ την συντεχνία του.Αυτοί είμαστε μάγκες....
          Για αυτό ποτέ δεν θα πάμε μπροστά.Γιατί κάποιοι καλούνται κρίσιμες ώρες να παίξουν συγκεκριμένους ρόλους.Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι αυτοί που τον βάλανε δεν ήξεραν τι θα έκανε. Είναι όλοι τους δοσίλογοι και προδότες απέναντι στον λαό.Αντί να προασπίσοπυν τα συμφέροντά του κυρίαρχου λαού βολεύουν ακόμα και τώρα τις συντεχνίες τους και εξυπηρετούν τα μικροκομματικά συμφέροντά τους.
        Ρουπακιώτη είσαι υπευθύνος για ότι συμβεί με την υγεία χιλιάδων συμπολιτών μας.Ξέρω περίπτωση καρδιοπαθούς που δεν μπορεί να πάρει τα φάρμακά του επειδή είναι στον ΕΟΠΥΥ.Το συνάφι σου όμως το βόλεψες καριόλη.....Σε λίγο ψάξε μέρος να κρυφτείς....

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Μιλάμε για πολύ γέλιο.

       Αν έχετε διάθεση να γελάσετε δεν έχετε παρά να διαβάσετε αυτό.Μιλάμε για τρελλό γέλιο...
Άσε που προσβάλλει και την νοημοσύνη μας.Άκου ρε...Οριζόντιο κούρεμα δανείων θα επιβάρυνε τους φορολογούμενους.Μουχαχαχα...Αφού δεν ντράπηκαν αυτοί να υπογράψουν τέτοια έκθεση δεν ντρέπομαι και εγώ να την χλευάσω.Έχουν πάρει την τελευταία 5ετία 110 δις και έχουν το θράσος να λένε ότι θα ήταν εις βάρος μας το κούρεμα;Σάλτα γαμηθείτε ρε καριόληδες.
      Εις βάρος μας είναι τα 110 δις που πήρατε.Αυτά είναι δάνεια της χώρας που σας δόθηκαν.Αυτά πληρώνουμε τώρα με το άδικο φορολογικό καθεστώς.Και τολμάτε να μιλάτε για "ζημία για τους μετόχους" αν ισχύσει το κούρεμα;Αλλά οι κακόμοιρες οι τράπεζες όπως αναφέρει η μελέτη έχουν ήδη αναγράψει ζημιές στους ισολογισμούς τους..Μαύρα δάκρυα τρέχουν στα μάγουλα μου και ένα σύγκρυο με πιάνει σκεπτόμενος τους κακόμοιρους τραπεζίτες.Ρε αλάνια όμως για πείτε μου κάτι...Όταν καταγράφατε υπερκέρδη της τάξεως των 500 εκ.-1 δις. το έτος τις προηγούμενες χρονιές (βλέπε εικόνα)
      
 κάνατε την πάπια έτσι;Τότε ήταν καλά και τώρα πρέπει να βάλουν πλάτη οι φορολογούμενοι;Ο εμπνευστής αυτής της μελέτης άρα κοιμάται καλά τα βράδυα;Έχει ήσυχη την συνείδηση του όταν μιλάει για "ζημία των μέτοχων" και βλέπει γύρω του 2.000 αυτοκτονίες λόγω χρεών προς τις τράπεζες;
Το μοντέλο της Ισλανδίας είναι κοντά.Κούρεμα σε όλα τα δάνεια και τις κάρτες,φέρτε πίσω τα 110 δις και μετά κλείστε το μπουρδελάκι σας που ονομάζεται και ίδρυμα...

Δεν έχουν Τσίπα,έχουν όμως Τσίπρα

       Πραγματικά εξοργίζεται κανείς όταν ακούει,βλέπει ή διαβάζει τα προγράμματα που εξαγγέλλουν τα συνεταιράκια του μνημονίου.Προφανώς ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος νομίζουν ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς και αρκεί μόνο να μας κουνήσουν το γυαλιστερό καθρεπτάκι για να αυτο-ανακηρυχθούν Θεοί και εμείς να τσιμπήσουμε στις υποσχέσεις τους.Αφορμή είναι τα 18 (ούτε 1,ούτε 2 αλλά 18) σημεία που πρότεινε ο Σαμαράς.
       Προσέξτε τι υποσχέθηκε:
-Διετές επίδομα ανεργίας.Εσύ δεν είσαι ρε βλάκα που υπέγραψες να κατέβει το επίδομα ανεργίας κατά 100 € με την κυβέρνηση Παπαδήμιου;Εσύ δεν έλεγες ότι είναι απαραίτητο;Τι άλλαξε ρε τρόμπα και βρήκες τα λεφτά;
-Αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων.Εσύ δεν υπέγραψες την μείωση των επικουρικών και κύριων συντάξεων από τον Μάιο;Τώτα τα βρήκες ρε παπάρα τα λεφτά;
-Να μην πέσουν άλλο οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα.Σε ευχαριστούμε μεγάλε ευεργέτη μας για αυτό το μέτρο αλλα σου έχω νέα.Δεν πάνε παρακάτω,γιατί πιάσανε πάτο.Εσύ δεν ψήφισες 22% μείωση αρχής γενομένης από τον Μάιο;
-Άνοδος του αφορολόγητου από 5.000 σε 8.000.Σύγγνωμη που πάσχω από αλτσχάιμερ αλλά ένα πουλάκι μου σφύριξε ότι συναίνενες στην μείωση του σε 5.000 €.Τώρα ποιόν νομίζεις ότι κοροιδεύεις;
-Αντικατάσταση του χαρατσιού της ΔΕΗ από νέο ΕΤΑΚ.Εντάξει...Ασχολίαστο.Εδώ γελάνε και οι πέτρες.Δηλαδή το όνομα μας πείραξε;Απλώς αντικαθιστάς τον παλιό φόρο με νέο.Θαυμάστε μέτρο.
-Μείωση φορολογικών συντελεστών.Γιατί ρε παπάρα δεν προχώρησες σε αυτήν όταν ήσουνα κυβέρνηση παρά περίμενες να δείς ότι από τις δηλώσεις βγαίνει φόρος σε όλους τους πολίτες και δικαιολογημένα αγανάκτησανε;

     Προσοχή όμως.Αυτά τα μέτρα λέει θα απαιτήσουν επαναδιαπράγματευση.Έχει και άλλα ο καλός Σαμαράς που θα τα κάνει μονομερώς όπως:
-Ανακήρυξη ΑΟΖ.Χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι αν θα ανακηρυχτεί ΑΟΖ.Εμείς θα έχουμε πεθάνει μέχρι να βγει η πρώτη στάλα πετρέλαιο από το υπέδαφος.
-Πολιτική για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη.Η ξύλινη γλώσσα σε όλο της το μεγαλείο.Δεν λέει απολύτως τίποτα αυτή η πρόταση.Παπαριές να είχαμε να λέγαμε.
-Εξασφάλιση ρευστότητας στην οικονομία.Αν θέλεις εξασφάλιση ρευστότητας πάρε πίσω τα 110 δις που έχετε δώσει στις τράπεζες και μοίρασε τα.Αλλά δεν θα το κάνεις γιατί είσαι και εσύ προσκυνημένος.

      Μετά από την ενδελεχή αυτή ανάλυση μου ένα είναι το συμπέρασμα προς τον Αντωνάκη:Παίζε τον δυνατά,συνέχεια και παντού.Μην κόβεις την πρωινή (την μαλακία εννοώ όπως λέει και ο αγαπημένος μου Κος Κώστας).Εσείς ρε μαλάκες (Σαμαράς και Βενιζέλος) δεν λέγατε ότι δεν επιδέχεται επαναδιαπράγματευση το μνημόνιο;Ότι δεν μπορούμε να το αλλάξουμε;Επειδή βγήκε ο Τσίπρας και την έχει δει αλλιώς τώρα θυμηθήκατε ότι γινότανε και διαφορετικά;
ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ;ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ 2.000 ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
       ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΠΑ.ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΟΝΤΑ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.
       Για αυτό μαλάκα Σαμαρά άσε τα Ζάππεια και την προσπάθεια να μας πείσεις ότι κάτι θα αλλάξεις.Σε γευτήκαμε στο πετσί μας και σε δοκιμάσαμε.Ο Μελισσανίδης μπροστά σου δεν πιάνει μια.Σε ξέρουμε.Τα γουρούνια έχουν όλα την ίδια όψη.Μαύρο ρε πούστη και σε σένα και στους ομοίους σου τους πράσινους.